MENOVITAL
7990 HUF

Készleten
0 értékelés


  • MENOVITAL

    Sok nő számára a változókor zavarba ejtő és bosszantó tapasztalat lehet, és sokan fordulnak közülük az alternatív gyógymódok felé, mint például a Menovital. Kivételes összetevői között megtalálható a szója izoflavin, a zsálya, a kínai angyalgyökér, a vörös here, valamint vitaminok, ásványi anyagok és aminosavak. A Menovital fitoösztrogéneket tartalmaz, melyek pótolják a test természetes ösztrogén szintjét, valamint gyógynövényeket, melyek segítenek fenntartani a test természetes egyensúlyát. A Menovital segít csökkenteni a stresszt és a változókor minden gyötrelme a múlté.

    A Menovital tablettát ajánljuk:

    Nőknek, akik úgy érzik, hogy ezen a nagy változáson mennek keresztül (általában 45-55 évesen).

    Nőknek, akik változókorban vannak.

    Nőknek, akiknek szükségük van kiegészítő tápanyag pótlására a változókor után.

    Adagolás: 

    2 tabletta bevétele ajánlott naponta étkezés közben.

    Figyelmeztetés: 

    Gyermekek elől gondosan elzárva, száraz, hűvös helyen tartandó. A javasolt mennyiséget ne lépje túl! Ne szedje, ha bármelyik összetevőjére túlérzékeny.


    Összetevők: 

    C-vitamin 60mg (100%*), E-vitamin 5mg (50%*), B6-vitamin 10mg (500%*), Vas 14mg (100%*), Cink 15mg (100%*), L-Tirozin 50mg, Szója izoflavin kivonat, Lenmagolaj por 100mg, Borvirágolaj por 100mg, Szibériai ginzeng kivonat 100mg, Édesgyökér kivonat 25mg, Zsálya por 100mg, Vörös here virágzat 50mg, Barátcserje kivonat 8 mg, Fürtös poloskafű kivonat 20mg, Kínai anygyalgyökér kivonat 167mg.
    (* – Napi ajánlott mennyiség.)
    Glutén, búza, tejtermék, hozzáadott cukor és só nélkül készült. Mesterséges színezék, tartósítószer és ízanyag mentes. Alkalmas vegetáriánusoknak is.

    Nettó tömeg: 

    63,36 gramm, 1056 mg/tabletta. 60 db tabletta.

    Description

    Értékelés írása

    Értékelések

    Nincs leadott értékelés.